Onze docent.

IMG_4167_resize

Hallo, mijn naam is Michiel Paulus.

Ik begon mijn muziek opleidingen met klassiek gitaar aan het Rotterdams Conservatorium. 

Andere opleidingen die ik daarna met succes gevolgd heb zijn koordirectie, tweede graads muziekdocent voor zowel basis onderwijs, voortgezet onderwijs en AMV. Tijdens de opleiding koordirectie was piano een verplicht onderdeel van de opleiding. 

Meer dan 40 jaar heb ik met veel plezier gitaarles op diverse muziekscholen gegeven. Daarnaast heb ik ook muzieklessen verzorgd aan diverse basis scholen en aan voortgezet onderwijs in omgeving Rotterdam.

Momenteel ben ik woonachtig op de Filippijnen en verzorg ik online gitaarlessen. Uiteraard geef ik ook les aan de plaatselijke bevolking hier en heb een baan als gitaar docent en coach aan de UIC in Davao.

Op de pagina “Videoclips” kunt u online diverse clips van mij beluisteren. Op mijn Youtube channel kunt u meer clips vinden. Ik ben  een allround musicus ben en ook bekend met moderne muzikale technieken zoals de app’s die voor Apple en Android te krijgen zijn.

Ik geef les in veel stijlen zoals  klassiek gitaar, popsongs, bossa nova, slaggitaar, akkoorden tokkelen, TABS en liedjes  begeleiden voor zowel beginners als gevorderden. Door mijn ervaring als vakleerkracht in de basisschool begeleid ik tevens groepsleerkrachten die meer van hun muzieklessen in de klas willen maken en de leerlingen met gitaar of piano willen begeleiden tijdens het zingen of uitvoeren van speelstukken.

Naast de muziek opleidingen deed ik ook alle Neuro Linguistic Programming, NLP,  opleidingen bij Willy van Vuuren, voormaling eigenaar en trainer aan het Tarazat Instituut. Zij is nu eigenaar en trainer bij haar nieuw instituut Diaspoor.

Meer informatie over Neuro Linguistic Programming kan je  vinden op mijn website NLPDAVAO op de Filippijnen.