Onze docent.

IMG_4167_resize

Hallo, mijn naam is Michiel Paulus.

Ik ben gediplomeerd gitaar- en muziekleraar. 

Meer dan 40 jaar heb ik met veel plezier gitaarles op diverse muziekscholen gegeven. Daarnaast heb ik ook muzieklessen verzorgd aan diverse basis scholen en aan voortgezet onderwijs in omgeving Rotterdam.

Momenteel ben ik woonachtig op de Filippijnen en verzorg ik online gitaarlessen. Uiteraard geef ik ook les aan de plaatselijke bevolking hier en heb een baan als gitaar docent en coach aan de UIC in Davao.

Op de pagina “Videoclips” kunt u online diverse clips van mij beluisteren. Op Youtube kunt u meer clips vinden. Ik ben  een allround musicus ben en ook bekend met moderne muzikale technieken zoals de app’s die voor Apple en Android te krijgen zijn.

Andere opleidingen die ik met succes gevolgd heb zijn koordirectie, tweede graads muziekdocent voor zowel basis onderwijs, voortgezet onderwijs en AMV. Naast de muziek opleidingen deed ik ook alle Neuro Linguistic Programming, NLP,  opleidingen bij Willy van Vuuren, voormaling eigenaar en trainer aan het Tarazat Instituut.

 Ik geef gitaarles in veel stijlen zoals  klassiek gitaar, popsongs, bossa nova, slaggitaar, akkoorden tokkelen, TABS en liedjes  begeleiden voor zowel beginners als gevorderden. Door mijn ervaring als vakleerkracht in de basisschool begeleid ik tevens groepsleerkrachten die wat meer van hun muzieklessen in de klas willen maken en de leerlingen met gitaar willen begeleiden tijdens het zingen of uitvoeren van speelstukken.