De docent

Ik studeerde hoofdvak klassiek gitaar aan het Tilburgs Conservatorium in Nederland en heb ruim 30 jaar ervaring in het geven van gitaarles aan alle leeftijden. Vanwege de lage overheadskosten hanteer ik zeer aantrekkelijke tarieven. Ik verzorg in Nederland maar ook  in andere landen les zoals in Irak, Noorwegen en Zweden. De online gitaarlessen zijn mogelijk in het Nederlands en het Engels.

Het belangrijkste in de gitaarlessen die ik geef, is om het plezier van het musiceren over te brengen en daarvoor de middelen te verschaffen. Het plezier vind ik belangrijker dan het resultaat. Als het plezier er is komen goede resultaten vanzelf !

Naast gediplomeerd gitaardocent ben ik ook gediplomeerd koordirigent en vakleerkracht muziek. Als vakleerkracht muziek heb ik jaren muzieklessen verzorgd aan zowel basisscholen als in het voortgezet onderwijs. Als uitvoerend musicus heb ik veel ervaring in diverse muziekstijlen zoals klassieke muziek, diverse popstijlen, Braziliaanse muziek. Uiteraard is gezien mijn opleiding mijn specialiteit de klassieke muziek. Daarnaast heb ik heb veel ervaring in allerlei bandjes, symphonische rock, ballads en ook Jazz en Zuid-Amerikaanse muziek. Opnames zijn te beluisteren via youtube.

Ik heb diverse gitaarstukken en koormuziek zelfs gecomponeerd of gearrangeerd. Gezien het karakter van de gitaar klinkt ook klassieke muziek op de gitaar al gauw licht en makkelijk toegankelijk.

Een goede klassieke opleiding geeft je de beste technische basis om voor het even welke stijl dan ook.